Εκδήλωση

Εκδηλώσεις στη Λαμία για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών

Ημερομηνία: 
Παρασκευή, 23 Ιούνιος, 2017

         Ο Δήμος Λαμιέων, το ΚΕΘΕΑ Έξοδος, το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Φθιώτιδας, το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct Λαμίας και το Εξωτερικό Ιατρείο Ουσιοεξαρτήσεων ΟΚΑΝΑ, σας προσκαλούν στην εκδήλωση που θα πραγματοπο

Ετικέτες: 

Με τη διάλεξη του καθηγητή Αρχαιολογίας Χριστοφίλη Μαγγίδη ολοκληρώθηκε ο εαρινός Κύκλος διαλέξεων «Εν Λαμία 2017»

Ημερομηνία: 
Πέμπτη, 22 Ιούνιος, 2017

        Με μεγάλη συμμετοχή και έντονο ενδιαφέρον των δημοτών, ολοκληρώθηκε χθες στην αίθουσα Αρχαίας Αγοράς της Δημοτικής Πινακοθήκης «Αλέκος Κοντόπουλος» ο εαρινός Κύκλος διαλέξεων «Εν Λαμία 2017»

Ετικέτες: 

Η οδός Καζούλη αλλάζει όψη την Τετάρτη 21 Ιουνίου

Ημερομηνία: 
Δευτέρα, 19 Ιούνιος, 2017

          Ο Δήμος Λαμιέων γιορτάζει την Ευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικής και σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο, την Τετάρτη 21 Ιουνίου, από τις 08:00 μ.μ. έως 01:00 π.μ. η οδός Καζούλη μεταμορφώνεται. Ο δρόμος θα αλλάξει όψη.

Ετικέτες: 

Καλοκαιρινή γιορτή στον 2ο Παιδικό Σταθμό του Δήμου Λαμιέων

Ημερομηνία: 
Δευτέρα, 19 Ιούνιος, 2017

           Το Τμήμα Παιδικής Μέριμνας και Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου Λαμιέων, ανακοινώνει ότι ο 2ος Παιδικός Σταθμός θα πραγματοποιήσει την καλοκαιρινή του γιορτή την Τετάρτη 21 Ιουνίου και ώρα 19.30.

Ετικέτες: 

Καλοκαιρινή γιορτή στον 1ο Παιδικό Σταθμό του Δήμου Λαμιέων

Ημερομηνία: 
Πέμπτη, 15 Ιούνιος, 2017

          Το Τμήμα Παιδικής Μέριμνας και Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου Λαμιέων ανακοινώνει ότι ο 1ος Παιδικός Σταθμός θα πραγματοποιήσει την καλοκαιρινή του γιορτή με θέμα το «Γάμο του Πρίγκιπα Λεμόνη με την όμορφη Κρεμμύδω».

Ετικέτες: 

Βραδιά Παραδοσιακών Χορών από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Διβριωτών

Ημερομηνία: 
Τετάρτη, 14 Ιούνιος, 2017

         Ο Δήμος Λαμιέων, η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Διβριωτών διοργανώνουν Βραδιά Παραδοσιακών Χορών, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 16 Ιούνη και ώρα 21.00 στην Πλατεία Ελ. Βενιζέλου στα Γαλανέικα Λαμίας.

Ετικέτες: 

Μουσικοχορευτική εκδήλωση από το Λύκειο Ελληνίδων Λαμίας «Ας τραγουδήσω κι ας χαρώ..»

Ημερομηνία: 
Τρίτη, 13 Ιούνιος, 2017

         Ο Δήμος Λαμιέων, το Λύκειο Ελληνίδων Λαμίας, η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και η Εφορεία Αρχαιοτήτων Φθιώτιδας και Ευρυτανίας σας προσκαλούν στην μουσικοχορευτική εκδήλωση με τίτλο «Ας τραγουδήσω κι ας χαρώ..» που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή

Ετικέτες: 

Μουσική βραδιά με χορωδίες στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας

Ημερομηνία: 
Τετάρτη, 7 Ιούνιος, 2017

        Ο Δήμος Λαμιέων, το Β’ ΚΑΠΗ και το Πνευματικό Κέντρο Σταυρού, σας προσκαλούν σε μια βραδιά γεμάτη μουσική και τραγούδια από χορωδίες, που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 12 Ιουνίου στις 7:30 μ. μ.

Ετικέτες: 

4ο Μαθητικό Φεστιβάλ Χορού Δημοτικών Σχολείων

Ημερομηνία: 
Τρίτη, 30 Μάιος, 2017

       Ο Δήμος Λαμιέων σε συνεργασία με την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας, την Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φθιώτιδας, το Σχολικό Σύμβουλο και την ομάδα Φυσικής Αγωγής, το Σύλλογο Διδασκόντων του 16ου Δημοτικού και το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του

Ετικέτες: 

Εκδήλωση – αφιέρωμα στη Ρωμιοσύνη «Όταν οι μνήμες ζωντανεύουν»

Ημερομηνία: 
Πέμπτη, 25 Μάιος, 2017

        Ο Δήμος Λαμιέων και ο Πολιτιστικός Αθλητικός Σύλλογος Λαμίας «Καλλίχορος» σας προσκαλούν στην εκδήλωση – αφιέρωμα στη Ρωμιοσύνη με τίτλο «Όταν οι μνήμες ζωντανεύουν» το Σάββατο 27 Μαΐου και ώρα 08.00 μ.μ. στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας.

Ετικέτες: 

Μουσικοχορευτική θεατρική παράσταση «Τι είναι αυτό που μας ενώνει»

Ημερομηνία: 
Τρίτη, 23 Μάιος, 2017

         Μουσικοχορευτική θεατρική παράσταση με τίτλο «Τι είναι αυτό που μας ενώνει» διοργανώνει ο Δήμος Λαμιέων, η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και το 4ο Δημοτικό Σχολείο Λαμίας την Πέμπτη 25 Μαΐου και ώρα 7.00 μ.μ. στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας.

Ετικέτες: 

Σελίδες