Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το διήμερο τουρνουά 3x3 ΔΕΗ Street Basketball 2024 στη Λαμία

Υποβλήθηκε από g.voutsinos στις Δευ, 22/04/2024 - 10:03
Είδος άρθρου
Εικόνα

Όλοι μια μεγάλη παρέα, μικροί και μεγάλοι σε ένα συναρπαστικό διήμερο, σε μια μπασκετική γιορτή στη Λαμία στο 3x3 ΔΕΗ Street Basketball 2024 που ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Η πλατεία Πάρκου μετατράπηκε σε ένα υπαίθριο γήπεδο μπάσκετ, σε μια διοργάνωση που συμμετείχαν αθλητές κάθε ηλικίας, με «πρωταγωνιστές» τις δυνατές μονομαχίες, τα μαρκαρίσματα, τα τρεξίματα και πάνω απ’ όλα την ικανοποίηση της συμμετοχής στο τουρνουά.

Το βράδυ της Κυριακής 21 Απριλίου ολοκληρώθηκαν τα σετ των αγώνων με τις βραβεύσεις στις νικήτριες ομάδες σε μια αθλητική δράση που στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, διαδίδοντας ακόμη περισσότερο το δημοφιλές σπορ στις νέες γενιές. Τις απονομές εκ μέρους του Δήμου Λαμιέων πραγματοποίησαν ο Αντιδήμαρχος Παναγιώτης Παρχαρίδης και οι Εντεταλμένοι Σύμβουλοι Βασίλης Καραγιαννίδης και Γιάννης Κουτκιάς ενώ σημαντική συμβολή στη διοργάνωση είχε και ο Εντεταλμένος Σύμβουλος του Τμήματος Εκδηλώσεων και Προγραμμάτων Αθλητισμού Θάνος Στεργίου. 

Ο Δήμος Λαμιέων θέλει να ευχαριστήσει για τη συνδρομή τους στο τουρνουά την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, την Ελληνική Αστυνομία, τη Δημοτική Αστυνομία, το ΕΚΑΒ, το Περιφερειακό Τμήμα Λαμίας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού καθώς και όλους όσοι συμμετείχαν ενεργά στην άριστη διοργάνωση.