Συνάντηση Δημάρχου Λαμιέων Πανουργιά Παπαϊωάννου με τον Βουλευτή Φθιώτιδας Ν.Δ. Γιάννη Οικονόμου

Υποβλήθηκε από g.voutsinos στις Παρ, 02/02/2024 - 20:55
Είδος άρθρου
Εικόνα

Την ισχυροποίηση των παρεμβάσεων και διεκδικήσεων για τα κρίσιμα ζητήματα του Δήμου Λαμιέων προς την κυβέρνηση, επιβεβαίωσε η συνάντηση του Δημάρχου Λαμιέων Πανουργιά Παπαϊωάννου με τον πρώην Υπουργό και Βουλευτή Φθιώτιδας Ν.Δ. Γιάννη Οικονόμου, το βράδυ της Παρασκευής 2 Φεβρουαρίου, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δημοτικού Καταστήματος. Το παρών στη συνάντηση έδωσαν επίσης ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μάκης Πρέντζας, οι Αντιδήμαρχοι και Εντεταλμένοι Σύμβουλοι και συνεργάτες του Βουλευτή.

Ο Δήμαρχος Λαμιέων έθεσε μια σειρά ζητημάτων προς τον Βουλευτή με κυρίαρχα την αξιοποίηση της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας, την ανάδειξη του αρχαιολογικού χώρου των Θερμοπυλών, τη διαχείριση των απορριμμάτων, την αποπεράτωση του κλειστού κολυμβητηρίου, της αστυνόμευσης στην πόλη με την ενίσχυση της Δημοτικής Αστυνομίας, τις ιαματικές πηγές και το Νοσοκομείο Λαμίας και λοιπά θέματα καθημερινότητας.

Σε κοινή τους τοποθέτηση Πανουργιάς Παπαϊωάννου και Γιάννης Οικονόμου υπογράμμισαν την άριστη συνεργασία τους μέσα από τη συναντίληψη προτεραιοτήτων και τη συνένωση δυνάμεων που θα αποφέρουν σημαντικά οφέλη στο αναπτυξιακό πεδίο της Φθιωτικής πρωτεύουσας.

Φωτογραφίες