Συνάντηση του Δημάρχου Λαμιέων με το νέο Ανώτερο Διοικητή Φρουράς και Διοικητή του ΚΕΥΠ

Υποβλήθηκε από g.voutsinos στις Δευ, 13/03/2023 - 12:22
Είδος άρθρου
Εικόνα

 

Το νέο Ανώτερο Διοικητή Φρουράς και Διοικητή του Κέντρου Εκπαίδευσης Υλικού Πολέμου (ΚΕΥΠ), Ταξίαρχο Ευάγγελο Κατσάρα, υποδέχθηκε το πρωί της Δευτέρας στο γραφείο του, ο Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος, με την παρουσία και του απερχόμενου Υποστρατήγου εν αποστρατεία Μιχαήλ Κρητσωτάκη.

Η πρώτη συνάντηση με το νέο Ανώτερο Διοικητή Φρουράς και Διοικητή ΚΕΥΠ έγινε σε ιδιαίτερα καλό κλίμα και πέραν των πλαισίων της εθιμοτυπίας, επεκτάθηκε και σε κρίσιμα ζητήματα του Στρατού και ιδιαιτέρως στη μεγάλη σημασία της λειτουργίας μιας νευραλγικής στρατιωτικής μονάδας στο Δήμο Λαμιέων με πολλαπλά οφέλη και για τις δυο πλευρές.  

Ο Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος ευχήθηκε στο νέο Ανώτερο Διοικητή Φρουράς και Διοικητή ΚΕΥΠ καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα, επιβεβαιώνοντας με κάθε τρόπο την άριστη συνεργασία του  Δήμου και του Ελληνικού Στρατού σε μια κρίσιμη περίοδο για τα εθνικά θέματα, ενώ προσέφερε αναμνηστικά δώρα τόσο στο νέο Διοικητή του ΚΕΥΠ Ταξίαρχο κ. Ευάγγελο Κατσάρα όσο και στον αποστρατευθέντα Υποστράτηγο κ. Μιχαήλ Κρητσωτάκη.

 

Φωτογραφίες